Skip to content

Zoek je een nieuwe baan in de regio Zaanstreek-Waterland? Of je nu terugkeert naar de arbeidsmarkt na een afwezigheid, momenteel een uitkering ontvangt, of om andere redenen werk zoekt, Zaanstreek-Waterland Werkt Door is jouw partner in de zoektocht naar werk. We begrijpen de uitdagingen van het zoeken naar een baan en zijn hier om je te begeleiden.

Belangrijk om te weten: onze dienstverlening is volledig gratis en vrijblijvend.

Hoe kunnen we je ondersteunen?

  • Individueel advies over het vinden van (ander) werk.
  • Loopbaanbegeleiding en –coaching.
  • Hulp bij het solliciteren.
  • Advies over om- en bijscholing.
  • Ontdekken welke baan bij jou past.

Loopbaanbegeleiding

Misschien weet je niet precies welke baan goed bij je zou passen, of weet je niet waar je moet beginnen om een baan te vinden. We ondersteunen je graag bij al je vragen rondom werk. Met de hulp van een ervaren loopbaanadviseur verken je jouw talenten en ontdek je welke stappen je kunt zetten richting een passende baan.

Sollicitatiehulp

Of je nu nieuw bent in het sollicitatieproces of na een pauze weer de arbeidsmarkt betreedt, we bieden de ondersteuning die je nodig hebt om met vertrouwen te solliciteren. Denk aan hulp bij het schrijven van je cv, of tips en coaching over hoe je het beste een sollicitatiegesprek kunt voorbereiden.

Leren en werken tegelijk

Als je aan de slag wilt in een bepaald werkveld, maar de juiste diploma’s of ervaring mist, is leren en werken tegelijk een oplossing. We begeleiden je bij het vinden van manieren om werken en leren te combineren. Of je nu een nieuwe vaardigheid wilt opdoen of een heel nieuw vakgebied wilt betreden, we denken graag met je mee.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Of wil je meer weten over hoe Zaanstreek-Waterland Werkt Door jou kan ondersteunen? Neem contact met ons op via het formulier hieronder. We helpen je graag bij het vinden van een passende baan!

Back To Top