Skip to content

Vind jouw nieuwe baan in de vacaturebank!

Ben je klaar voor een nieuwe baan, en wil je de vacature vinden die bij jou past? Neem dan eens een kijkje in de Vacaturebank Zaanstreek-Waterland! Het is dé online plek waar je vacatures bij jou in de buurt kunt vinden.

Je bent meer dan je cv

In de Vacaturebank vind je alle vacatures uit de regio op één overzichtelijke plek. Je solliciteert op basis van skills in plaats van met een cv. Je vaardigheden laten namelijk pas echt zien wie je bent en wat je in huis hebt. In de Vacaturebank kun je je eenvoudig inschrijven en een profiel aanmaken. Wanneer je dat hebt gedaan, kun je beginnen met solliciteren!

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe de Vacaturebank precies werkt? Chris vertelt het je in deze video!

Een steuntje in de rug

Ben je nog niet helemaal klaar om te solliciteren? Bijvoorbeeld omdat je bepaalde vaardigheden mist, of omdat je nog niet weet welke baan echt bij je past? Bij ZW Werkt Door kunnen we je helpen, gratis en vrijblijvend. Dat doen we bijvoorbeeld met loopbaancoaching, of door met je mee te denken over (om)scholing. Neem gerust eens contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Klaar om te solliciteren? Schrijf je in!

Ben je klaar om de baan te vinden die bij jou past? Schrijf je dan in voor de Vacaturebank en ontdek de leukste vacatures uit de regio!

Back To Top