Skip to content

Verandering is de enige constante, ook in je loopbaan

De wereld om ons heen verandert snel door digitalisering, automatisering en andere ontwikkelingen. Deze veranderingen hebben invloed op de arbeidsmarkt en kunnen vragen oproepen over je huidige baan en toekomstige carrièremogelijkheden. Misschien loop je het risico je baan op korte termijn te verliezen, of zoek je (ander) werk maar weet je niet waar je moet beginnen. ZW Werkt Door kan je helpen, bijvoorbeeld met loopbaancoaching. 

Wat kan ZW Werkt Door voor jou betekenen?

Bij ZW Werkt Door begrijpen we dat elke situatie uniek is. Zo kan het zijn dat je een arbeidsbeperking hebt en op zoek bent naar een baan waar jouw talenten worden gezien, of dat je al een langere tijd niet hebt gewerkt en niet weet waar je moet beginnen. Of misschien heb je recent je baan verloren, en weet je niet hoe je de volgende stap moet zetten. 

Onze ervaren loopbaancoaches begrijpen dat. Ze kijken daarom eerst samen met jou naar wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Ze helpen je om je sterke punten, vaardigheden en interesses in kaart te brengen en gaan samen met jou op zoek naar de baan die bij je past.  

Samen naar een passende baan

Naast persoonlijk advies kunnen onze coaches je ook op andere manieren helpen. Ze ondersteunen je op jouw weg naar een passende baan. Denk bijvoorbeeld aan sollicitatietraining, of ondersteuning bij het schrijven van een sterk cv. Wil je aan de slag in een ander werkveld, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Ook op het gebied van om- en bijscholing kunnen ze je adviseren. 

Werken aan jouw toekomst

Bij ZW Werkt Door staat jouw toekomst centraal. We bieden de ondersteuning die je nodig hebt om nu én in de toekomst werk te doen dat bij jou past. Goed om te weten: onze diensten zijn volledig gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. 

Neem contact met ons op

Back To Top