Skip to content

Is praktijkleren iets voor jou?

ZW Werkt Door helpt je met de eerste stap!

Wil je graag aan het werk in de zorg, techniek of transport en logistiek, maar mis je het juiste diploma of werkervaring om aan de slag te kunnen? Of wil je graag een nieuw vak leren, maar ben je niet gemaakt voor de schoolbanken? Praktijkleren kan een uitkomst zijn!

Met praktijkleren leer je terwijl je werkt. Je gaat bijvoorbeeld meteen (met salaris) aan de slag bij een werkgever, waar je intern wordt opgeleid. Of je volgt een praktische BBL-opleiding waarbij je vier dagen in de week werkt en één dag naar school gaat. Er kan meer dan je denkt!

Benieuwd geworden? Lees gauw verder!

Praktijkleren in de zorg

Er zijn veel baankansen in de zorg, ook voor mensen die nog geen diploma of ervaring hebben. Je kunt er leren terwijl je aan het werk bent. Of je nu aan de slag wilt als verpleegkunde, graag met ouderen werkt of in de gehandicaptenzorg wilt werken, er is veel mogelijk. Het belangrijkste is je motivatie.

Benieuwd of praktijkleren iets voor jou is? We adviseren je graag!

Neem contact op

Praktijkleren in de transport en logistiek

Ben je graag onderweg, of houd je graag het overzicht? Dan is de transport of logistiek misschien iets voor jou. Ook in deze branche kun je in de praktijk leren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als vrachtwagenchauffeur, logistiek medewerker of magazijnmedewerker.

Veel bedrijven in de regio zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers, waardoor je veel baankansen hebt. Benieuwd of het iets voor jou is? We denken graag met je mee!

Neem contact op

Praktijkleren in de techniek

Werk je graag met je handen? In de techniek is het goed mogelijk om te leren en werken tegelijk, omdat juist ervaring zo belangrijk is. Of je nu geïnteresseerd bent in elektrotechniek of werktuigbouwkunde, er zijn dus volop kansen voor jou! Veel werkgevers wachten op mensen die willen werken en leren tegelijk.

Neem contact op

Ontdek jouw kansen samen met ZW Werkt Door

Benieuwd of praktijkleren iets voor jou is? ZW Werkt Door is er voor iedereen in de regio Zaanstreek-Waterland. We helpen je met gratis advies en ondersteuning, wat je situatie ook is.

Neem snel contact op door het formulier hieronder in te vullen, en ontdek jouw kansen!

Back To Top