Skip to content

Nieuwe kansen nieuwe banen

Als jij je werk of inkomen bent kwijtgeraakt of dreigt kwijt te raken, sta je er niet alleen voor. Veel werk verdwijnt door digitalisering, automatisering en andere ontwikkelingen. Tegelijk ontstaan er weer nieuwe banen, dus ook nieuwe kansen.

Misschien verwacht je door zo’n verandering je werk kwijt te raken en daarmee je inkomen. Het kan ook zijn dat je zelf vindt dat je werk niet goed meer bij je past. Wat de reden ook mag zijn, soms kun je wel wat hulp gebruiken om van het ene werk naar het andere werk over te stappen.

In de regio Zaanstreek-Waterland staat ZW Werkt Door Graag klaar om je daarbij te helpen: met persoonlijk advies en ondersteuning, volledig gratis en vrijblijvend. Hierbij staat altijd voorop dat je de ondersteuning krijgt die nodig is om nu én in de toekomst werk te doen dat bij jou past.

Wat is ZW Werkt Door voor organisatie?

ZW Werkt Door is een regionaal mobiliteitsteam en hét platform voor werkzoekenden en werkenden in de regio Zaanstreek-Waterland. We zijn er voor inwoners die hun baan of inkomen zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken en voor zelfstandigen die (tijdelijk) over willen stappen naar loondienst. We bieden advies, ondersteuning en helpen als dat nodig is bij het vinden van om- of bijscholing. Zo werken we samen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen passend werk vindt én behoudt.

Wanneer kunnen wij jou helpen?

Als jij je werk of inkomen bent kwijtgeraakt heb je vaak recht op een uitkering en hulp bij re-integratie van het UWV of gemeente. Is dat bij jou niet het geval en wil je wel graag hulp bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan of opleiding, dan geeft ZW Werkt Door je graag een steuntje in de rug met jobcoaching of een plan van aanpak voor re-integratie.

Neem contact met ons op

Back To Top