Skip to content

Ben je een ondernemer in de regio Zaanstreek-Waterland en overweeg je weer (deels) in loondienst te gaan? Of heb je op dit moment een WW-uitkering, maar wil je graag als zelfstandige starten? Bij Zaanstreek-Waterland Werkt Door begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die ondernemers tegenkomen. We staan klaar om je te ondersteunen.

Belangrijk om te weten: onze dienstverlening is volledig gratis en vrijblijvend.

Waarmee kunnen we jou helpen?

  • Verkennen van mogelijkheden in loondienst: Of je nu een nieuwe richting in je carrière overweegt of de stabiliteit van loondienst wilt combineren met ondernemerschap, we helpen je de mogelijkheden te verkennen. Samen vinden we de balans die bij jou en je ambities past.
  • Hulp bij het schrijven van je bedrijfsplan: Een sterk bedrijfsplan is de basis van succesvol ondernemen. Of je nu een startende ondernemer bent of wat extra hulp kunt gebruiken, onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het opstellen van een plan dat je doelen weerspiegelt.
  • Loopbaanbegeleiding en -coaching: Als ondernemer kan de overstap naar loondienst een grote verandering zijn. Onze loopbaanadviseurs helpen je bij het maken van deze overgang, zodat je met vertrouwen de volgende stap in je carrière kunt zetten.

Iedere situatie is uniek. Natuurlijk zijn er meer manieren waarop we je kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het solliciteren, of bij het oriënteren op omscholing. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen!

Neem contact met ons op

Ben je klaar om samen de mogelijkheden te verkennen en de volgende stap te zetten? Of heb je een vraag over de dienstverlening van Zaanstreek-Waterland Werkt Door? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top