Skip to content

Jouw talent telt: vind werk dat past bij jouw mogelijkheden!

Heb je een arbeidsbeperking en ben je op zoek naar een baan die bij jou past? Of heb je op dit moment werk, maar ben je op zoek naar iets anders? Wat je situatie ook is, je staat er niet alleen voor. Bij ZW Werkt Door begrijpen we dat de arbeidsmarkt uitdagingen kan bieden, maar ook vol mogelijkheden zit. Wij zijn er om je te helpen die mogelijkheden te ontdekken en te benutten.

Wie zijn wij?

ZW Werkt Door is hét platform voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking in de regio Zaanstreek Waterland. Wij bieden gratis en vrijblijvend persoonlijk advies, ondersteuning en (indien nodig) hulp bij om- of bijscholing. Ons doel is om samen te werken aan een arbeidsmarkt waar iedereen passend werk vindt én behoudt. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar werk, maar ook als je je afvraagt of omscholing iets voor jou is, of wanneer je behoefte hebt aan loopbaancoaching of hulp bij het solliciteren.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Persoonlijk Advies

Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Samen kijken we naar jouw vaardigheden, wensen en mogelijkheden. Waar loop je tegenaan, en wat heb je nodig om met een goed gevoel te werken?

Ondersteuning

We bieden diverse vormen van ondersteuning, van hulp bij het opstellen van je cv tot het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Wat je vraag over werk ook is, wij helpen je hem te beantwoorden.

Om- of bijscholing

Is er behoefte aan extra vaardigheden of kennis in je huidige werk? Of mis je de juiste diploma’s of ervaring voor de baan die bij je past? Wij adviseren je graag over om- of bijscholing en wat jouw mogelijkheden zijn.

Jobcoaching

Onze jobcoaches staan klaar om je te helpen. Wat je vraag over werk ook is, ze denken graag met je mee over jouw loopbaan, mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Daarbij staat jouw persoonlijke situatie centraal.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem dan nu contact met ons op. Onze diensten zijn volledig gratis en vrijblijvend.

Back To Top