Skip to content

Anja kwam bij ZW Werkt Door terecht door te googelen naar: Regionaal Mobiliteitsteam (RMT.) Ze wist dat dit initiatief er vanuit de overheid was, dus was ze gaan zoeken naar een RMT bij haar in de buurt. ZW Werkt Door heeft haar weer richting gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe functie in een ander werkgebied. Inmiddels is Anja aan het zoeken naar werk in een ander vakgebied dan haar huidige achtergrond.

Door middel van een online vragenlijst kwam er een uitkomst, waar ze nog weinig mee kon. Anja: “Ik herkende mijzelf daarin, maar ik wist alsnog niet wat ik ermee moest. Die uitkomst ging pas leven toen Sonja den Bakker, Adviseur bij ZW Werkt Door, samen met mij de lijst had doorgenomen. Door de juiste vragen te stellen kwamen wij uit op een nieuw vakgebied. Ik voelde weer het enthousiasme in mij! De online vragenlijst is dus een hele goede tool, maar de begeleiding is net zo belangrijk.”

Anja is vol enthousiasme over de samenwerking met ZW Werkt Door. Ze omschrijft het als: heel erg fijn én een plek waar er echt naar je geluisterd wordt.

Anja: “Momenteel word ik ook nog steeds met veel enthousiasme geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb zo’n goede ervaring gehad met ZW Werkt Door dat ik dat anderen ook gun! Ik zou ZW Werkt Door daarom echt aanraden. Ik heb inmiddels ook twee collega’s die vastlopen in hun carrière, verteld over ZW Werkt Door.”

Neem contact met ons op!

Back To Top