Skip to content

Voel je je onzeker over je huidige baan, of loop je juist bij het zoeken van nieuw werk tegen drempels aan? Je bent niet alleen; veel mensen komen dit soort situaties in de loop van hun leven wel eens tegen. Gelukkig is er hulp beschikbaar. Wist je dat een loopbaanadviseur van ZW Werkt Door je kan helpen?  

In dit blog duiken we dieper in de verschillende manieren waarop ZW Werkt Door je kan ondersteunen bij het vinden van een baan die bij je past. 

Ontdekken welke baan bij je past

Het vinden van de juiste baan is niet altijd eenvoudig. Het gaat niet alleen om wat je kunt, maar ook om wat je wilt. Een loopbaanadviseur van ZW Werkt Door helpt je inzicht te krijgen in je talenten, interesses en vaardigheden. Samen onderzoek je welke functies en sectoren het beste bij je passen en welke stappen je kunt nemen naar de perfecte baan voor jou.

Ondersteunen bij om– en bijomscholing

De arbeidsmarkt verandert snel. Soms betekent dit dat je moet overwegen om je bij- of om te scholen. Onze loopbaanadviseurs kunnen je helpen te bepalen of omscholing de juiste keuze voor jou is. Ze bieden begeleiding bij het verkennen van geschikte opleidingen en de kansen van werken en leren tegelijk. En als je al dicht bij je doel bent, kan bijscholing net dat beetje extra zijn dat je nodig hebt.

Je competenties ontdekken

Iedereen heeft unieke talenten en krachten, maar het is niet altijd makkelijk om ze te herkennen. Een loopbaanadviseur helpt je jouw competenties in kaart te brengen. Samen ontdek je waar je goed in bent en hoe je deze talenten kunt inzetten in je werk. Dat brengt je weer een stap dichter bij de baan die bij je past!

Hulp bij solliciteren

Solliciteren kan een uitdaging zijn. Van het opstellen van een overtuigende motivatiebrief tot het voorbereiden op een sollicitatiegesprek, er komt veel bij kijken. Een adviseur van ZW Werkt Door kan je begeleiden bij elk aspect van het sollicitatieproces, zodat je met vertrouwen je volgende carrièrestap kunt zetten. 

Neem contact met ons op

Jouw situatie is uniek. Daarom kijkt een loopbaanadviseur van ZW Werkt Door vooral goed naar wat jij nodig hebt om vooruit te komen. Ook fijn om te weten: onze diensten zijn geheel gratis en vrijblijvend.  

Als je vragen hebt of gewoon een gesprek wilt om je opties te verkennen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het onderstaande formulier. We helpen je graag! 

Back To Top